ΑΦΙΣΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ 2ου «Κύκλου διαλέξεων για Ψυχολογική Ενδυνάμωση» με την Νέλη Βυζαντιάδου _ Δευτέρα 1 Απριλίου _ ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΘ

 

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ολοκληρώνει τον

2ο «Κύκλο διαλέξεων για Ψυχολογική Ενδυνάμωση»

με την Νέλη Βυζαντιάδου

στο ΤΕΛΛΟΓΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΘ

 

Δευτέρα 1 Απριλίου

 ΏΡΑ: 19:00

                         

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ολοκληρώνει τον  2ο «Κύκλο διαλέξεων για Ψυχολογική Ενδυνάμωση» με την Νέλη Βυζαντιάδου – ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων , συγγραφέα και με  την φιλική συμμετοχή ανθρώπων  των γραμμάτων και τεχνών.

 

Το πρόγραμμα της διάλεξης αναλυτικά έχει ως εξής :

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΡΑ: 19:00

«Ο άνθρωπος που δεν ήξερε πώς να επενδύσει σε μια σχέση», μια διαδραστική ομιλία για το φόβο της μοναξιάς και της συναισθηματικής επένδυσης.

Φιλική συμμετοχή: Θέατρο κούκλας Redicolo

 

Σύντομο βιογραφικό Νέλης Βυζαντιάδου

Η Νέλη Βυζαντιάδου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο. Με τις πρώτες της σπουδές στην Ψυχολογία και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχομετρία, τη Συμβουλευτική και αργότερα την Ψυχοθεραπεία δραστηριοποιείται για παραπάνω από τρεις δεκαετίες στο χώρο της ψυχικής υγείας ως πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων – σύμβουλος ζεύγους και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια / συντονίστρια σχολών γονέων. Πιστοποιήθηκε επίσης ως επόπτρια και εκπαιδεύτρια στο ψυχόδραμα.

Η επικοινωνία με τον κόσμο είναι μια από τις μεγάλες της αδυναμίες και φροντίζει να την ικανοποιεί μέσα από διαδραστικές ομιλίες που απευθύνονται σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για θέματα ψυχικής υγείας και ανθρωπίνων σχέσεων. Η συγγραφή είναι κάτι που αγαπά από μικρή και αφιερώνει πολύ χρόνο σε αυτό. Έχει γράψει ήδη 8 βιβλία και είναι αρθρογράφος σε διαδικτυακά sites της πόλης μας.

Στο ιδιωτικό της γραφείο  παρέχει υπηρεσίες ατομικής, ζευγαρικής και ομαδικής Συμβουλευτικής / Ψυχοθεραπείας καθώς επίσης συντονίζει σεμινάρια αυτογνωσίας και εκπαιδευτικούς κύκλους για επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας                         

Σε συνεργασία με το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ

 

Για πληροφορίες : www.kepo.gr

2310 602599

2310 421059

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΑΦΙΣΑ