ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ”

 

Περισσότερες από 300.000 προβολές
για το πρόγραμμα «γιορτάΖΟΥΜΕ»

 

Θερμή ανταπόκριση στις live streaming εορταστικές εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

 

Τις 300.000 προβολές ξεπέρασαν οι εορταστικές livestreaming εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Το πρόγραμμα «γιορτάΖΟΥΜΕ» διεξήχθη από τις 13/12/2020 έως και τις 10/1/2021 με κάθε εκδήλωση να υποστηρίζει από ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Οι προβολές έγιναν από τη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού στο facebook και μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα eStage.gr για όλους αυτούς που δεν διαθέτουν Facebook.

Ένθερμη ήταν η ανταπόκριση των θεατών εντός και εκτός συνόρων. Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί πως εστάλησαν 13000 μηνύματα θεατών στη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού από Σερβία, Άρτα, Αγρίνιο, Βιέννη, Βέροια, Λάρισα, Σουηδία, Λιτόχωρο, Κέππινγκεν Γερμανίας, Μυτιλήνη, Σύρο, Αλμυρό, Λιτόχωρο, Χανιά, Φλόριντα ΗΠΑ, Ιθάκη, Φινλανδία, Κατερίνη, Σέρρες, Αθήνα, Κοζάνη, Βρυξέλλες, Αγγλία, Κιλκίς, Γιαννιτσά, Πολύγυρο, Ζυρίχη και φυσικά από τη Θεσσαλονίκη!

Κλασσική και λαϊκή μουσική, βραδιά Όπερας, τραγούδια μεγάλων συνθετών, κομμάτια που γράφτηκαν από δημιουργούς της πόλης μας, κάλαντα, καραγκιόζης, αλλά και μια θεατροποιημένη αφήγηση, κράτησαν συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους στις δύσκολες μέρες που περνάμε λόγω της πανδημίας.
Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν πάνω από 80 εργαζόμενοι στο χώρο του πολιτισμού (μουσικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές, τεχνικοί, βιντεολήπτες, ηχολήπτες, φωτιστές, σκηνοθέτες.)
«Μέσα από αυτό το πρόγραμμα και την ανταπόκριση του κοινού φάνηκε πως η δύναμη του Διαδικτύου είναι τεράστια, αλλά μας λείπει πάντα η ζεστασιά του ζωντανού θεάματος!», ανέφερε σε δηλώσεις της η πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Για το Δελτίο Τύπου Πατήστε Εδώ

 

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ