DSC_0316

Ενθουσίασε και συγκίνησε η συναυλία «Με επίσημο ένδυμα» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου

 

Ενθουσίασε και συγκίνησε η συναυλία
«Με επίσημο ένδυμα»
με τον Νίκο Πορτοκάλογλου

 

Κατάμεστο ήτανε το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «Sold Out» συναυλία «Με επίσημο ένδυμα», με τον Νίκο Πορτοκάλογλου να συμπράττει, με την MOYSA Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης που οργάνωσε το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και o Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια της παράστασης ο κόσμος χειροκροτούσε με ενθουσιασμό, ενώ στο φινάλε οι περισσότεροι θεατές σηκώθηκαν όρθιοι και αποθέωσαν τον αγαπημένο τραγουδοποιό, καθώς και όλους τους συντελεστές.

Ο ίδιος ο Νίκος Πορτοκάλογλου εξέφρασε στα social media την «τεράστια χαρά, συγκίνηση και ευγνωμοσύνη του για το «Επίσημο Ένδυμα» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Τα τραγούδια μου μεταμορφώθηκαν με τον ήχο της υπέροχης Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων ΜΟΥΣΑ και της ουράνιας Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Αισθάνθηκα σε πολλές περιπτώσεις πως βρήκαν το βαθύτερο νόημα τους όσο ποτέ άλλοτε» Στην συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές «Ευχαριστώ από καρδιάς τον εξαιρετικό μαέστρο Κωνσταντίνο Δημηνάκη, τους εμπνευσμένους ενορχηστρωτές Πάνο Κοσμίδη και Κωνσταντίνο Παγιάτη, τους ταλαντούχους νέους τραγουδιστές Ελένη Δημοπούλου και Νίκο Κύρτσο όπως και το αστέρι του Μουσικού Σχολείου, Αγγελική Μισαηλίδου. Την Αγγελική Κρίσιλα για την απίστευτη δουλειά που κάνει στην διδασκαλία της Χορωδίας. Την πενταμελή μπάντα από μουσικούς της πόλης που συνόδευσαν την Ορχήστρα. Τον Θανάση Κολαλά για όλη την δημιουργική συνεργασία και την σκηνοθετική επιμέλεια. Και τέλος το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την πρόεδρο Άννα Μυκωνίου και τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.»

 

Συντελεστές:

ΜOYSA Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση ορχήστρας: Κωνσταντίνος Δημηνάκης
Ενορχηστρώσεις: Παναγιώτης Κοσμίδης, Κωνσταντίνος Παγιάτης, Κωνσταντίνος Δημηνάκης
Σκηνοθετική – Καλλιτεχνική επιμέλεια: Αθανάσιος Κολαλάς
Τραγούδι: Νίκος Πορτοκάλογλου

Συμμετέχουν: Ελένη Δημοπούλου, Νίκος Κύρτσος

Και η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

Διδασκαλία Χορωδίας: Αγγελική Κρίσιλα

Παραγωγή: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Σε συμπαραγωγή με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AFTER

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ