ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ “COMEDY FESTIVAL” ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΟΛΙΕΡΟ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουν για 2η συνεχόμενη χρονιά το “Comedy Festival” στο Κινηματοθέατρο “Αλέξανδρος”, Εθνικής Αμύνης 1.

Το “Comedy Festival” ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2015 απευθυνόμενο σε όλο το θεατρόφιλο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό.

Φέτος το “Comedy Festival” θα είναι αφιερωμένο στον Γάλλο μαιτρ της Κωμωδίας Μολιέρο και θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου 2016 έως 4 Οκτωβρίου 2016 ώρα 21:00

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο φετινό “Comedy Festival” να μας αποστείλουν στο email kepothe@otenet.gr υλικό σχετικά με την παράσταση που επιθυμούν να παρουσιάσουν όπως, ένα σύντομο βιογραφικό της Θεατρικής Ομάδας, το θεατρικό έργο (Μολιέρου) (Τίτλος, Περίληψη, Συντελεστές, Φωτογραφίες- Στιγμιότυπα από την παράσταση, βίντεο). H Υποβολή των προτάσεων θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου 2016.

Σας καλούμε και σας περιμένουμε σε ένα γοητευτικό θεατρικό ταξίδι που με την αγάπη σας για το θέατρο και την πίστη σας στον εθελοντισμό να αγκαλιάσουμε και φέτος το “Comedy Festival” γιατί έχουμε όλοι δικαίωμα στο γέλιο.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310- 589172-176 kepothe@otenet.gr, Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ – Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη – τηλ: 2310589172-6, kepothe@otenet.gr

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Comedy Festival