ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ «ΘΥΜΕΛΗ»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουν για 2η συνεχόμενη χρονιά την 2η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «Θυμέλη» στο Κινηματοθέατρο “Αλέξανδρος”, Εθνικής Αμύνης 1.

Η «Θυμέλη» ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2015 απευθυνόμενη σε όλο το θεατρόφιλο κοινό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Πρόκειται για μια σειρά Ερασιτεχνικών θεατρικών παραστάσεων, από Θεατρικές Ομάδες και επιλεγμένα έργα με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό.

Φέτος η «Θυμέλη» θα πραγματοποιηθεί με νέα ημερομηνία από τις 3 Νοεμβρίου 2016 έως 8 Νοεμβρίου 2016 ώρα 21:00.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην 2η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «Θυμέλη» να μας αποστείλουν στο email kepothe@otenet.gr υλικό σχετικά με την παράσταση που επιθυμούν να παρουσιάσουν όπως, ένα σύντομο βιογραφικό της Θεατρικής Ομάδας, το θεατρικό έργο (Τίτλος, Περίληψη, Συντελεστές, Φωτογραφίες- Στιγμιότυπα από την παράσταση, βίντεο). H Υποβολή των προτάσεων θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου 2016.

Σας καλούμε και σας περιμένουμε σε ένα γοητευτικό θεατρικό ταξίδι μιας εβδομάδας που με την αγάπη σας για το θέατρο και την πίστη σας στον εθελοντισμό να αγκαλιάσουμε και φέτος την 2η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «Θυμέλη».

 

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310- 589172 -176 kepothe@otenet.gr, Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ – Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη – τηλ: 2310589172-6, kepothe@otenet.gr

Νέα Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Θυμέλη