-2

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 7η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ “ΘΥΜΕΛΗ”

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ

7η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ~

“ΘΥΜΕΛΗ”

 

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου διοργανώνει για έβδομη χρονιά στην πόλη μας, τη “ΘΥΜΕΛΗ” στο θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»  (Πολυλειτουργικό Κέντρο Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Παρατσίκογλου 1, Ελευθέριο-Κορδελιό (είσοδος από οδό Μοναστηρίου).

Μια συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων, δίνοντας τους βήμα για να δείξουν τις θεατρικές τους δημιουργίες σε ένα ευρύτερο κοινό, με ελεύθερη πάντα είσοδο. Φέτος, η Θυμέλη, θα πραγματοποιηθεί από τις  21 Απριλίου έως 26 Απριλίου 2023.

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους φορείς – δημόσιους και ιδιωτικούς- που δραστηριοποιούνται θεατρικά με ομάδες ενηλίκων.

Κάθε ομάδα καλείται να λάβει μέρος με μία θεατρική παράσταση στην οποία θα συμμετέχουν κατά βάση ενήλικες.

Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να περιλαμβάνει τον τίτλο της παράστασης, τα ονόματα των συντελεστών και των συμμετεχόντων, περίληψη του έργου, φωτογραφίες ή/και αποσπάσματα βιντεοσκόπησης από την συγκεκριμένη παράσταση, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου της ομάδας.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 15η Φεβρουαρίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kepothe@otenet.gr με θέμα «ΘΥΜΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023».

Σας καλούμε και σας περιμένουμε σε ένα γοητευτικό θεατρικό ταξίδι!

Για πληροφορίες: www.kepo.gr, 2310 – 602599, 2310- 421059

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

-2