Boutsikakis_afisa_Final

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ – ΛΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ «Μ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ» ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΤΕΧΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΝΤΕΧΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Θοδωρής Βουτσικάκης – Λίνα Νικολακοπούλου

«Μ’ αυτόν τον έρωτα»

21, 22 Ιουλίου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Boutsikakis_afisa_Final

 

Η Λίνα Νικολακοπούλου και ο Θοδωρής Βουτσικάκης ετοιμάζουν για το Φεστιβάλ Επταπυργίου μια δίωρη μουσική συναυλία με τίτλο «Μ’ αυτόν τον έρωτα», βασισμένη σε τραγούδια και μουσικές που φέρουν τη φλόγα του έρωτα και τη δύναμη της αγάπης.

Πρόκειται για μια «πολύχρωμη συναυλία», όπου ο ερωτικός λόγος αποκτά συμφωνική πνοή μέσα από τη σημαντική σύμπραξη της συμφωνικής ορχήστρας νέων Con Fuoco Orchestra. Τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο Γιάννης Πολυμενέρης, αναδεικνύοντας με ευαισθησία και ένταση τις διαφορετικές αποχρώσεις του ερωτικού ρεπερτορίου.

Με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου, η παράσταση δίνει τη δυνατότητα στον Θοδωρή Βουτσικάκη να ερμηνεύσει ένα ευρύ φάσμα τραγουδιών — από τις μεγάλες ερωτικές μπαλάντες έως πιο εσωτερικές και ποιητικές στιγμές. Η εκφραστική του δύναμη συναντούν τον λόγο και τη δραματουργική ματιά της δημιουργού, συνθέτοντας μια ενιαία μουσική αφήγηση με ένταση και συγκίνηση.

Η συναυλία θα διανθιστεί από ποιήματα και κείμενα που τιμούν τον έρωτα — λόγια γέφυρες ανάμεσα στα τραγούδια —που θα ακουστούν από τη Λίνα Νικολακοπούλου, προσδίδοντας έναν προσωπικό και στοχαστικό τόνο στη βραδιά.

Η παράσταση «Μ’ αυτόν τον έρωτα» δεν είναι απλώς μια μουσική παράσταση· είναι μια σκηνική εξομολόγηση για τη δύναμη που κινεί και μεταμορφώνει— εδώ και αιώνες — τον κόσμο : τον έρωτα.

Ερμηνεία Θοδωρής Βουτσικάκης
Καλλιτεχνική επιμέλεια – Αφήγηση Λίνα Νικολακοπούλου
Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θέρμης “Con Fuoco”
Διεύθυνση ορχήστρας-ενορχηστρώσεις Γιάννης Πολυμενέρης

Έκτακτοι έντεχνοι μουσικοί
Πιάνο Χρήστος Θεοδώρου
Μπάσο Πέτρος Κρεμυζάκης
Ακορντεόν Θάνος Σταυρίδης
Μπουζούκι-μαντολίνο-τρομέτα Νικόλαος Σαμαράς
Τύμπανα Νίκος Σκομόπουλος

 

Φωτογραφικό Υλικό από την συναυλία και το φινάλε του Φεστιβάλ Επταπυργίου 2026

Εικόνα1

 

Για το αναλυτικό Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επταπυργίου 2026

Πατήστε εδώ

 

ΓΕΝΙΚΟ festival-eptapyrgiou-2026

 

ΕΣΠΑ LOGO

Ημέρα

22/07/2026

Ώρα

21:15

Τοποθεσία

Επταπύργιο
Επταπύργιο, Θεσσαλονίκη, 54634

Διοργανωτής

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
+30 2310 602599
kepothe@otenet.gr
https://www.kepo.gr/