BROADWAY AFISA MIKRI 0

“ΑΠΟ ΤΟ BROADWAY ΣΤΟ HOLLYWOOD” ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ΏΡΑ 21:00

To Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας διοργανώνουν συναυλία με τα εμβληματικότερα τραγούδια από βραβευμένες ταινίες και παραστάσεις musical με τους διακεκριμένους λυρικούς τραγουδιστές Σοφία Μητροπούλου, Armando Puklavec και Παναγιώτη Μανιάτη, στο πιάνο συνοδεύει ο Δημήτρης Νέπκας.

Στη συναυλία “Από το Broadway στο Hollywood” θα παρουσιαστούν δημοφιλή αποσπάσματα από διάσημα Musicals (Les Miserables, West side story κ.α) αλλά και τραγούδια / πασίγνωστες μελωδίες από το χώρο του Κινηματογράφου και του Θεάματος, εν γένει.

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο από μαγικές μελωδίες ερμηνευμένες από αγαπημένους καλλιτέχνες.

Συμμετέχουν: οι λυρικοί τραγουδιστές Σοφία Μητροπούλου (σοπράνο), Παναγιώτης Μανιάτης (τενόρος) και Armando Puclavec (βαρύτονος)

Θα συνοδεύουν στο πιάνο ο Δημήτριος Νέπκας.

Καταξιωμένοι λυρικοί καλλιτέχνες γνωστοί στο κοινό από το χώρο της όπερας ερμηνεύουν- σε ρόλο έκπληξη – ένα τόσο εντυπωσιακό αλλά και ιδιαίτερο πρόγραμμα.

Για Περισσότερες Πληροφορίες Πατήστε εδώ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

ΕΔΕΣΣΑ- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΒΑΡΟΣΙ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

“Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ”

Η νέα παραγωγή του Kέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 13/7 στον, μοναδικής ομορφιάς, παραδοσιακό οικισμό ΒΑΡΟΣΙ στην ΕΔΕΣΣΑ. Στην διοργάνωση της συναυλίας συνέβαλαν τόσο η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, όσο και ο Δήμος Έδεσσας.

Η Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Κα Άννα Μυκωνίου ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Κα Αθηνά Αηδονά για την στήριξη της παραγωγής και παρουσίασε στο ενθουσιώδες κοινό τους λυρικούς τραγουδιστές με τη διεθνή καριέρα, σε ένα ρεπερτόριο έκπληξη.

Ακούστηκαν δημοφιλή αποσπάσματα από διάσημα Musicals αλλά και πολύ γνωστές και αγαπημένες μελωδίες από το χώρο του κινηματογράφου.

Το θέατρο ήταν κατάμεστο και καταχειροκρότησε τους ερμηνευτές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Επόμενος σταθμός της παραγωγής αυτής στις 26 Αυγούστου στο Βυζαντινό Μουσείο Θεσσαλονίκης, την υπέροχη βραδιά της Πανσελήνου. Σχετικό Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ

Ετικέτες:

Ημέρα

13/07/2018

Ώρα

21:00

Κόστος

Είσοδος Ελεύθερη

Τοποθεσία

Συνοικία Βαρόσι
Συνοικία Βαρόσι, Έδεσσα
Κατηγορίες

Διοργανωτής

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
+30 2310 602599
kepothe@otenet.gr
https://www.kepo.gr/

Άλλοι Διοργανωτές

Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας
2381351
http://pella.pkm.gov.gr/