daskalou1024

Διογένης Δασκάλου και Monie & Monie Conniente συμπράττουν με Γιώργη Χριστοδούλου

Με Διογένη Δασκάλου και τους Monie & Monie Conniente που συμπράττουν με τον Γιώργη Χριστοδούλου θα ανοίξει η αυλαία στις 20 Ιουλίου 2020 για την σειρά συναυλιών που θα γίνουν στους κήπους της Βίλλας Αλλατίνη.

Πρόκειται για μια νέα καλοκαιρινή πρόταση του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Διογένης Δασκάλου από το 1994 μέχρι και σήμερα χαρίζει άφθονο γέλιο στο κοινό με συνοδοιπόρους του τους Monie & Monie Conniente. Οι παραστάσεις που ετοιμάζουν για το κοινό έχουν κύριο άξονα τη μουσική, αλλά και ένα stand up με σχόλια πάνω στην επικαιρότητα, μεταμφιέσεις, και άφθονα στοιχεία αυτοσχεδιασμού. Αν δεν τους έχετε απολαύσει ζωντανά, τώρα είναι η στιγμή να το κάνετε! Μα κι αν τους έχετε δει στο παρελθόν, ξέρετε πως οι εμφανίσεις τους υπόσχονται σίγουρη διασκέδαση. Οι Σέρρες, τόπος καταγωγής του Δασκάλου, προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας, αλλά και κοινωνικά θέματα μπαίνουν στο στόχαστρό τους και μετουσιώνονται σε μοναδικά αστεία.

Όσο για τον Γιώργη Χριστοδούλου από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα έχει συνεργαστεί με σπουδαίους Έλληνες και ισπανόφωνους συνθέτες και ερμηνευτές Βενετσάνου, Ξυδάκη, Μαυρουδή, Αρλέτα, Γαλάνη, Μπάμπαλη, Ηρώ, Σαββόπουλο, Anabalon, Mate, Maranges κ.α.

Έχει κυκλοφορήσει δίσκους στα Ελληνικά, στα ισπανικά, στα γαλλικά και στα καταλανικά. Ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα του ήταν το άλμπουμ με τίτλο “Καντάδα” (Ankh) με μελωδίες των Αττίκ, Γιαννίδη, Ραπίτη, Θεοφανίδη κ.α.. Με την ‘Καντάδα» του στις αποσκευές του ταξίδεψε τόσο εντός της χώρας μας, όσο και στο εξωτερικό, κερδίζοντας κοινό και κριτικούς. Μια ακόμη σημαντική στιγμή στην μουσική πορεία του ήταν η δουλειά του με τίτλο «Ο Αττίκ στο Παρίσι». Αρχικά σε μια παράσταση για το Φεστιβάλ Αθηνών 2016 με αδισκογράφητα γαλλικά νεανικά τραγούδια του Αττίκ και έπειτα σε βιβλίο cd και συναυλίες με βάση το υλικό από αυτήν την ξεχωριστή μουσική πρόταση.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

Ημέρα

20/07/2020

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τοποθεσία

Βίλα Αλλατίνη
Βίλα Αλλατίνη, Βασιλίσσης Όλγας 198, Θεσσαλονίκη 54631
Κατηγορίες

Διοργανωτής

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
+30 2310 602599
kepothe@otenet.gr
https://www.kepo.gr/
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ