Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΛΩΜΑΤΟΥ LOW 2

Η ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΑΛΩΜΑΤΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2016 ΏΡΑ 21:00

ΒΡΑΔΙΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

H Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ θα παρουσιάσουν την Θεατρική Παράσταση “Η Θαυμαστή Μπαλωματού”(κωμωδία) του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα (1898-1936) από την “Πολιτεία Θεάτρου” σε σκηνοθεσία-επιμέλεια Σκηνικών/Κοστουμιών/Μουσικής Μαρίας Μπαλτατζή

 

Για Περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Στις Βραδιές Θεάτρου η “Θαυμαστή Μπαλωματού” του Λόρκα από την Πολιτεία Θεάτρου, σε σκηνοθεσία Μαρίας Μπαλτατζή. Μια ευχάριστη κωμωδία, μέσα από την οποία ο Λόρκα, πιστεύοντας στη δύναμη και την ομορφιά του λαϊκού θεάτρου, μιλά για τα ήθη και έθιμα του λαού, αλλά και για την πανανθρώπινη αξία της αγάπης. Η παράσταση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και αρκετοί θεατές ενίσχυσαν με είδη καθαρισμού το Κέντρο φιλοξενίας Διαβατών. Το Κέντρο πολιτισμού της ΠΚΜ ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της βραδιάς.

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 1

 

Αντί εισιτηρίου θα γίνεται συλλογή: Υλικών καθαριότητας για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στα Διαβατά και υποστηρίζονται από εθελοντές.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

“Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ”

 

Ετικέτες:

Ημέρα

08/05/2016

Ώρα

21:00

Κόστος

Αντί εισιτηρίου θα γίνεται συλλογή: Υλικών καθαριότητας για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στα Διαβατά και υποστηρίζονται από εθελοντές.

Τοποθεσία

Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέξανδρος”
Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέξανδρος”, Εθνικής Αμύνης 1 Θεσσαλονίκη

Διοργανωτής

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
+30 2310 602599
kepothe@otenet.gr
https://www.kepo.gr/