ΑΦΙΣΑ

Σεμινάριο ψυχολογικής ενδυνάμωσης «Η αξία των ορίων στις σχέσεις μας» με την Νέλη Βυζαντιάδου_ 10.04 _ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 

Σεμινάριο ψυχολογικής ενδυνάμωσης

«Η αξία των ορίων στις σχέσεις μας»

 

με την Νέλη Βυζαντιάδου

Ψυχοθεραπεύτρια – Συγγραφέας

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΣΤΙΣ 18:00

                        

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και τον Δήμο Πέλλας διοργανώνει σεμινάριο ψυχολογικής ενδυνάμωσης με την Νέλη Βυζαντιάδου – ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων , συγγραφέας.

Θέμα: Η «Αξία των ορίων στις σχέσεις μας», μια ομιλία για την αξία των ορίων στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Συμμετέχει η ηθοποιός Βαλεντίνα Παρασκευαίδου

 

Σύντομο βιογραφικό Νέλης Βυζαντιάδου

Η Νέλη Βυζαντιάδου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο. Με τις πρώτες της σπουδές στην Ψυχολογία και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχομετρία, τη Συμβουλευτική και αργότερα την Ψυχοθεραπεία δραστηριοποιείται για παραπάνω από τρεις δεκαετίες στο χώρο της ψυχικής υγείας ως πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων – σύμβουλος ζεύγους και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια / συντονίστρια σχολών γονέων. Πιστοποιήθηκε επίσης ως επόπτρια και εκπαιδεύτρια στο ψυχόδραμα.

Η επικοινωνία με τον κόσμο είναι μια από τις μεγάλες της αδυναμίες και φροντίζει να την ικανοποιεί μέσα από διαδραστικές ομιλίες που απευθύνονται σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για θέματα ψυχικής υγείας και ανθρωπίνων σχέσεων. Η συγγραφή είναι κάτι που αγαπά από μικρή και αφιερώνει πολύ χρόνο σε αυτό. Έχει γράψει ήδη 8 βιβλία και είναι αρθρογράφος σε διαδικτυακά sites της πόλης μας.

Στο ιδιωτικό της γραφείο  παρέχει υπηρεσίες ατομικής, ζευγαρικής και ομαδικής Συμβουλευτικής / Ψυχοθεραπείας καθώς επίσης συντονίζει σεμινάρια αυτογνωσίας και εκπαιδευτικούς κύκλους για επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας                         

Σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και τον Δήμο Πέλλας

 

Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

23813- 51202

 

Δήμος Πέλλας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

23820-84381

 

ΑΦΙΣΑ