.jpg

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 6η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ “ΘΥΜΕΛΗ”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ

  6η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΙΑΣΩΝ

  ~ ΘΥΜΕΛΗ ~

 

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει για έκτη χρονιά στην πόλη μας, τη ΘΥΜΕΛΗ. Μια συνάντηση ερασιτεχνικών θιάσων, δίνοντας τους βήμα για να δείξουν τις θεατρικές τους δημιουργίες σε ένα ευρύτερο κοινό, με ελεύθερη πάντα είσοδο. Φέτος, η Θυμέλη, θα πραγματοποιηθεί από τις  7 Οκτωβρίου έως 12 Οκτωβρίου.

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους φορείς – δημόσιους και ιδιωτικούς- που δραστηριοποιούνται θεατρικά με ομάδες ενηλίκων.

Κάθε ομάδα καλείται να λάβει μέρος με μία θεατρική παράσταση στην οποία θα συμμετέχουν κατά βάση ενήλικες.

Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να περιλαμβάνει τον τίτλο της παράστασης, τα ονόματα των συντελεστών και των συμμετεχόντων, περίληψη του έργου, φωτογραφίες ή/και αποσπάσματα βιντεοσκόπησης από την συγκεκριμένη παράσταση, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του υπεύθυνου της ομάδας.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 31η Αυγούστου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση kepothe@otenet.gr  κοιν στο theatr_art@yahoo.gr με θέμα «ΘΥΜΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022».

Σας καλούμε και σας περιμένουμε σε ένα γοητευτικό θεατρικό ταξίδι !

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνείτε με την Μαριάνα Αλεξανδρή 6946032266 (10:00-14:00) ή  theatr_art@yahoo.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

-2