ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ  0

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού της Π.Κ.Μ παρουσίασε το Τριήμερο Παιδικό Θεατρικό φεστιβάλ “Οι Καλύτερες Παιδικές Σκηνές της Πόλης Παίζουν για τα Παιδιά μας”.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΏΡΑ 6μ.μ

“ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ” σε κείμενα Ιφιγένειας Μανώλα και σκηνοθεσία Ανδρονίκης Μαλακόζη – ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΣ.

1η ημέρα του φεστιβάλ “Οι καλύτερες παιδικές σκηνές της πόλης παίζουν για τα παιδιά μας”. Η παράσταση “Ελάτε να αλλάξουμε τον κόσμο”απο το θεάτρο “ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΣ” ενθουσίασε τους μικρούς θεατές, που καταχειροκρότησαν την παράσταση. Η Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού της ΠΚΜ Κα Άννα Μυκωνίου ευχαρίστησε την παραγωγό της παράστασης Κα Ιφιγένεια Μανωλα και την βράβευσε για την συμμετοχή της στο φεστιβάλ. Οι θεατές αντι εισιτηρίου πρόσφεραν τρόφιμα για παιδιά για τις ανάγκες της Αρωγής Θεσσαλονίκης. Πραγματικά η είσοδος του θεάτρου πλημμύρισε με όλων των ειδών τα καλούδια για παιδιά.

 

5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ΏΡΑ 6μ.μ

“ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ” του Ευγένιου Τριβιζά σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα – ΝΕΟ ΘΕΑΤΡΟ.

2η ημέρα του φεστιβάλ “Οι καλύτερες παιδικές σκηνές της πόλης παίζουν για τα παιδιά μας”. Η παράσταση “Τα γουρουνάκια κουμπαράδες” από το “ΝΕΟ ΘΕΑΤΡΟ” του Κ.Χαλκιά γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Η παράσταση είχε αμεσότητα, άψογη σκηνοθεσία, εξαιρετικές ερμηνείες.
Η Πρόεδρος της Αρωγής Θεσσαλονίκης Κα Δήμητρα Μάλλιου ευχαρίστησε τους θεατές που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της Περιφέρειας και πρόσφεραν τόσο απλόχερα τρόφιμα για τα άπορα παιδιά που φροντίζει η Αρωγή Θεσσαλονίκης.

 

6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016, ‘ΩΡΑ 6μ.μ

“ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ” του Γιώργου Μαρίνου σε σκηνοθεσία Αννίτας Γκαιτατζή- ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΙΟΝΙ.

3η ημέρα του φεστιβάλ “Οι καλύτερες παιδικές σκηνές της πόλης παίζουν για τα παιδιά μας”. Η παράσταση “ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ” του Γιώργου Μαρίνου απο το θεάτρο “ΛΑΜΠΙΟΝΙ” σε σκηνοθεσία Αννίτας Γκαιτατζή γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.
Η παράσταση καταχειροκροτήθηκε για το κέφι, την ζωντάνια του, και τις εξαιρετικές ερμηνείες. Η Πρόεδρος της Αρωγής Θεσσαλονίκης Κα Δήμητρα Μάλλιου ευχαρίστησε τους θεατές που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της Περιφέρειας και πρόσφεραν τόσο απλόχερα τρόφιμα για τα άπορα παιδιά που φροντίζει η Αρωγή Θεσσαλονίκης.

Άλλο ένα τριήμερο Φεστιβάλ Θεάτρου έφτασε στο τέλος του! Αυτή τη φορά το κινηματοθέατρο “Αλέξανδρος” φιλοξένησε τις καλύτερες παιδικές παραστάσεις της πόλης, για λογαριασμό της Αρωγής Θεσσαλονίκης! Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κέντρου Πολιτισμού Π.Κ.Μ. και αντί εισιτηρίου πρόσφερε τρόφιμα για τα πρωινά των παιδιών και των οικογενειών που στηρίζει η ομάδα μας!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. και στην πρόεδρό του κα Άννα Μυκωνίου, στο προσωπικό του “Αλέξανδρος”, στα θέατρα: Παυσίλυπος, Νέο θέατρο Θεσσαλονίκης και Θέατρο Λαμπιόνι, για την ευγενική και αφιλοκερδή συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ! Ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια και ζητούμε συγνώμη σε όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις λόγω μεγάλης προσέλευσης κοινού!

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 1

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

«Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ»

 

Ημέρα

04/01/2016 - 06/01/2016

Ώρα

18:00 - 18:00

Τοποθεσία

Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέξανδρος”
Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέξανδρος”, Εθνικής Αμύνης 1 Θεσσαλονίκη

Διοργανωτής

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
+30 2310 602599
kepothe@otenet.gr
https://www.kepo.gr/