-Θέρμη-1-2

«Ομιλία για Ψυχολογική Ενδυνάμωση» Με τη  Νέλη Βυζαντιάδου_ 10.05 ΠΛΑΓΙΑΡΙ & ΚΑΡΔΙΑ

 

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

διοργανώνει

«Ομιλία για Ψυχολογική Ενδυνάμωση»

Με τη  Νέλη Βυζαντιάδου

Ψυχοθεραπεύτρια – Συγγραφέας

 

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

ΠΛΑΓΙΑΡΙ

Κέντρο Πολιτισμού Πλαγιαρίου

στις 18:00

&

ΚΑΡΔΙΑ

Αίθουσα Εκδηλώσεων

 του Ι.Ν Γεννήσεως της Θεοτόκου Καρδίας

στις 20:00

 

ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

 

Θέμα : «Τα καλά όρια κάνουν τους καλούς γείτονες»

Μια ομιλία που αναδεικνύει τη σημασία των ορίων στις διαπροσωπικές μας σχέσεις

Πόσο εύκολα λέμε ‘όχι’ στον άλλον; Πώς καταλαβαίνουμε ότι κάποιος παραβιάζει τα όρια μας; Τι πρέπει να κάνουμε για να βάλουμε όρια;

 

Σύντομο βιογραφικό Νέλης Βυζαντιάδου

Η Νέλη Βυζαντιάδου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη όπου και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ως πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων επόπτρια & εκπαιδεύτρια επαγγελματιών ψυχικής υγείας.

Σπούδασε Ψυχολογία στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΑΠΘ και εξειδικεύτηκε στην Ψυχομετρία. Ακολούθησαν δύο κύκλοι μεταπτυχιακών σπουδών εκ των οποίων ο ένας στη Συμβουλευτική και ο άλλος στην Ψυχοθεραπεία μέσω Ψυχοδυναμικού Ψυχοδράματος. Μετεκπαιδεύτηκε επίσης ως επόπτρια και εκπαιδεύτρια ψυχοθεραπευτών.

Από το 1991 ως το 2001 εργάστηκε σε ψυχιατρικές δομές της πόλης ενώ από το 2001 ασχολείται με το ελεύθερο επάγγελμα. Συνεργάστηκε με διάφορους φορείς και συλλόγους ως συντονίστρια επιμορφωτικών σεμιναρίων και διεξάγει εδώ και πολλά χρόνια ανοιχτές ομιλίες που απευθύνονται σε ανθρώπους με ενδιαφέροντα γύρω από ζητήματα ψυχικής υγείας.

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 είναι επιστημονική υπεύθυνη του Ανοιχτού Σχολείου Ψυχικής Υγείας του ιερού ναού Παναγούδας και ομιλήτρια στις εκδηλώσεις του που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Κέντρο Πολιτισμού “Αλέξανδρος” με τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την αρθρογραφία στα sites Kulturosupa.gr και Karfitsa.gr. Είναι συγγραφέας των βιβλίων: Φάκελος Διαπραγμάτευση, Μαθαίνοντας να διαπραγματεύεσαι ανάγκες, επιθυμίες και αιτήματα, Ώρα για δράση, Ένα ταξίδι είναι η ζωή, Και τώρα οι τρεις μας και Μαθήματα στη γλώσσα της αγάπης..

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ

 

 

-Θέρμη-1-2

Ημέρα

10/05/2023
Κατηγορίες

Διοργανωτής

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
+30 2310 602599
kepothe@otenet.gr
https://www.kepo.gr/