ΑΦΙΣΑ ΝΕΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Σεμινάριο ψυχολογικής ενδυνάμωσης _ ‘Μια γυναίκα που ξέρει πώς να επιβιώνει’_ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας _ ΣΑΒΒΑΤΟ 9/3_ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Σεμινάριο ψυχολογικής ενδυνάμωσης  

‘Μια γυναίκα που ξέρει πώς να επιβιώνει’

 

με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

 

με την Νέλη Βυζαντιάδου

Ψυχοθεραπεύτρια – Συγγραφέας

 

στο Συνεδριακό Κέντρο

Δήμου Κατερίνης

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΣΤΙΣ 18:00

                        

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τον Δήμο Κατερίνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου διοργανώνει σεμινάριο ψυχολογικής ενδυνάμωσης με την Νέλη Βυζαντιάδου – ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων , συγγραφέας.

 

Σάββατο 9/03/24 – ΩΡΑ: 18:00

‘Μια γυναίκα που ξέρει πώς να επιβιώνει’, μια ομιλία για τις δυσκολίες που συναντά η σύγχρονη γυναίκα.

Συμμετέχει η ηθοποιός Βαλεντίνα Παρασκευαίδου

 

Σύντομο βιογραφικό Νέλης Βυζαντιάδου

Η Νέλη Βυζαντιάδου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο. Με τις πρώτες της σπουδές στην Ψυχολογία και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχομετρία, τη Συμβουλευτική και αργότερα την Ψυχοθεραπεία δραστηριοποιείται για παραπάνω από τρεις δεκαετίες στο χώρο της ψυχικής υγείας ως πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων – σύμβουλος ζεύγους και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια / συντονίστρια σχολών γονέων. Πιστοποιήθηκε επίσης ως επόπτρια και εκπαιδεύτρια στο ψυχόδραμα.

Η επικοινωνία με τον κόσμο είναι μια από τις μεγάλες της αδυναμίες και φροντίζει να την ικανοποιεί μέσα από διαδραστικές ομιλίες που απευθύνονται σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για θέματα ψυχικής υγείας και ανθρωπίνων σχέσεων. Η συγγραφή είναι κάτι που αγαπά από μικρή και αφιερώνει πολύ χρόνο σε αυτό. Έχει γράψει ήδη 8 βιβλία και είναι αρθρογράφος σε διαδικτυακά sites της πόλης μας.

Στο ιδιωτικό της γραφείο  παρέχει υπηρεσίες ατομικής, ζευγαρικής και ομαδικής Συμβουλευτικής / Ψυχοθεραπείας καθώς επίσης συντονίζει σεμινάρια αυτογνωσίας και εκπαιδευτικούς κύκλους για επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΑΦΙΣΑ ΝΕΛΗ ΒΥΖΑΝΤΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Ημέρα

09/03/2024

Ώρα

18:00

Τοποθεσία

Συνεδριακό Κέντρο
Δήμος Κατερίνης
Κατηγορίες