cohen1024

Τρεις γυναικείες φωνές σε αφιέρωμα στον Leonard Cohen

Ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο δημιουργό Leonard Cohen, από ένα ensemble τριών εξαιρετικών γυναικείων φωνών, Nalyssa Green, Sugahspank! & Lou is θα έχει την ευκαιρία να δει το κοινό στις 21 Ιουλίου στο πλαίσιο των συναυλιών που θα πραγματοποιήσει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στους κήπους της Βίλας Αλλατίνη.

Ο Cohen υπήρξε μουσικός της ποπ, αν και τα τραγούδια του και κυρίως οι μπαλάντες του είχαν στοιχεία της αμερικανικής κάντρι μουσικής και από τη μουσική των καμπαρέ της Ευρώπης. Θρησκεία, έρωτας, μοναξιά, αλλά και κοινωνικά θέματα όπως πχ ο πόλεμος ήταν μερικά από τα θέματα που έθιξε μέσα από τα τραγούδια του.

Στην δική τους προσέγγιση πάνω στο έργο του Leonard Cohen οι τρεις νέες τραγουδίστριες με πολύ διαφορετικές διαδρομές η καθεμιά αλλά με κοινή ανάγκη την αναζήτηση και κοινό χαρακτηριστικό την τόλμη, θα χαρίσουν στο κοινό μια βραδιά με οδηγό την καλή μουσική. Μαζί τους στη σκηνή θα είναι ο ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλος, ο μαέστρος Γιώργος Δελλής στα πλήκτρα, και ο ‘Αδωνι Γουλιέλμο στην κιθάρα (Swing Shoes)).

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο αφιέρωμα αυτό έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού σε όσους χώρους έχει ήδη παρουσιαστεί (πχ Κήπος του Νομισματικού Μουσείου, Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με προσέλευση άνω των 2500 θεατών, θέατρο Ολύμπια (Παλιά Λυρική) Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου στη Ρόδο κ.α.).

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ημέρα

21/07/2020

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τοποθεσία

Βίλα Αλλατίνη
Βίλα Αλλατίνη, Βασιλίσσης Όλγας 198, Θεσσαλονίκη 54631
Κατηγορίες

Διοργανωτής

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
+30 2310 602599
kepothe@otenet.gr
https://www.kepo.gr/
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ