26.12χορεψετε-002

“ΧΟΡΕΨΕΤΕ” ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΚΜ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«γιορτάΖΟΥΜΕ»  

 

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ
«στηρίΖΟΥΜΕ τον πολιτισμό
στηρίΖΟΥΜΕ τους ανθρώπους του,
συνεχίΖΟΥΜΕ διαδικτυακά…..»

 

Πεισματικά αισιόδοξοι, πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο, αλλά και δίπλα στον καλλιτεχνικό κόσμο που δοκιμάζεται, προγραμματίσαμε και παρουσιάζουμε έναν πολύπτυχο καμβά 10 εορταστικών εκδηλώσεων σε live streaming, που η κάθε μία υποστηρίζει ένα φιλανθρωπικό σκοπό.

 

10 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
10 ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ

Συναυλίες, Βραδιά Όπερας, Αφιερώματα, θεατροποιημένες αφηγήσεις για παιδιά, θέατρο σκιών
Σε αυτές συμμετέχουν πάνω από 80 εργαζόμενοι στο χώρο του πολιτισμού (μουσικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές, τεχνικοί, βιντεολήπτες, ηχολήπτες, φωτιστές, σκηνοθέτες)
Τα live stream προβάλλονται μέσα από τη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού στο fb και μέσα από την διαδικτυακή πλατφόρμα eStage.gr για όλους αυτούς που δεν διαθέτουν Fb

 

13/12 -10/01
«γιορτάΖΟΥΜΕ»

13/12 21:00 «ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ..…» με τη σοπράνο Σοφία Κυανίδου

16/12 21:00 «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» με την Ρίτα Αντωνοπούλου

19/12 21:00 «ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ με το TRIO MUSICANTI»

22/12 21.00 «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ» με: Νάντια Καραγιάννη και Μανεριτζήδες

26/12 21.00 «ΧΟΡΕΨΕΤΕ..» με τη Μιρέλα Πάχου

28/12 21.00 «LE TEMPS QUI PASSE” με τους Passa Tempoδρουλιδάκη

30/12 21.00 «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ» με τον Δημήτρη Μπάση και τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη

03/01 19.00 «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΚΑΤΖΑΡΩΝ του Χ. Στανίση

07/01 19.00 «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 5 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ» από την ομάδα Ντουέντε

10/01 21.00 «ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» με: Γ.Καζαντζή, Δ.Μυστακίδη, Α. Καρακότα, την Μ.Δούτση, Δ.Νικολούδης
Επιμέλεια προγράμματος – ενορχηστρώσεις Κώστας Ματσίγκος

 

Παραγωγή: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Όλες οι διαδικτυακές δράσεις (live streaming) που θα παρουσιαστούν μέσα από την σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού στο facebook έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 – ώρα: 21:00

«ΧΟΡΕΨΕΤΕ»
με την Μιρέλα Πάχου

Με την αστείρευτη ενέργεια, το χαμόγελο και βέβαια… το ακορντεόν της, η Μιρέλα Πάχου σχεδιάζει τις ιδανικές μουσικές βραδιές, με όλα όσα θα θέλαμε να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε!
Οι βραδιές είναι γεμάτες swing kαι latin, νησιώτικα και λαϊκά, κέφι και φαντασία! Η Μιρέλα έχει στις αποσκευές της πολύτιμες συνεργασίες με τους: Θάνο Μικρούτσικο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Σαββόπουλο, Γιάννη Κότσιρα, Νίκο Πορτοκάλογλου, Γιώργο Νταλάρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτο Πασχαλίδη, Χρήστο Θηβαίο, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη κ.ά. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει την τρίτη δισκογραφική της δουλειά, ύστερα από τους δύο δίσκους της, «Μιρέλα» και «Λίγο χρώμα», που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, ειδικά το «Μιρέλα» αλλά και το «Δύο και Κάτι» (σε μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα), το «Λίγο χρώμα», το «Ριπλέι», το «Στη δική μου γειτονιά» (τραγούδι τίτλων καθημερινής σειράς του Αντ1 Κύπρου ‘Pasta Pomilωri’), το «Έρωτας Παρωδία» που της χάρισε η Πέννυ Μπαλτατζή, αλλά και οι «Νομάδες» με τη συμμετοχή του Γιάννη Κότσιρα και του Μίλτου Πασχαλίδη.

Συμμετέχουν:
Μιρέλα Πάχου: ακορντεόν, φωνή
Δημήτρης Μουτάφης: μπάσο
Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα
Παραγωγή: Melodica events

 

Το 5ο live αυτής της ενότητας είναι αφιερωμένο και στηρίζει το Εκκλησιαστικό Κοινωνικό Παντοπωλείο “Ο Τροφοδότης” της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Το Εκκλησιαστικό Κοινωνικό Παντοπωλείο “Ο Τροφοδότης” της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος λειτουργεί με σκοπό την κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης άπορων οικογενειών της Πιερίας και υποστηρίζει εκατοντάδες οικογένειες, μοναχικά και ηλικιωμένα άτομα. Ο αριθμός των οικογενειών που εξυπηρετείται αυξάνει καθημερινά και ραγδαία.
Στόχος τους είναι η κάλυψη πρωτογενών αναγκών διαβίωσης οικογενειών που αδυνατούν οικονομικά να ανταποκριθούν, ώστε να διασφαλιστεί μια αξιοπρεπής συνθήκη επανένταξής τους στην τοπική κοινωνία ή συγκράτησης στοιχειωδών όρων διαβίωσης. Μέχρι σήμερα, μέσα από χορηγίες και με τη στήριξη χιλιάδων πολιτών της Πιερίας, και παρά τις οικονομικές δυσκολίες, η κοινωνική αυτή δράση τους έχει καταφέρει να σταθεί δίπλα τους καλύπτοντας όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες τους.

 

Στηρίξτε τους στον Παρακάτω Τραπεζικό Λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
GR 760260 7330 0008 0020 0828 590
Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

Ημέρα

26/12/2020

Ώρα

21:00
Κατηγορίες

Διοργανωτής

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
+30 2310 602599
kepothe@otenet.gr
https://www.kepo.gr/
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ