31-10tatoyboy

“THIS TOWN” TA TOY BOY

«ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ,
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ…..»

 

20 διαδικτυακές δράσεις (live streaming) με τη συμμετοχή καλλιτεχνών κυρίως από την πόλη της Θεσσαλονίκης και από την περιφέρεια μας, θα διοργανωθούν από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και θα υλοποιηθούν μέσα από τη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού στο Facebook. Έχετε την δυνατότητα επίσης, να συνδεθείτε με το live streaming της κάθε εκδήλωσης και μέσα από την ιστοσελίδα www.kepo.gr. Έπειτα από την επιτυχημένη παρουσίαση της πρώτης θεματικής ενότητας που ήταν αφιερωμένη σε μουσικές από το θέατρο και τον Κινηματογράφο συνεχίζουμε με την δεύτερη ενότητα με θέμα:

 

     «Μουσικοί της Πόλης παρουσιάζουν τη Νέα τους Δουλειά στο studio»

 

Στη δεύτερη ενότητα επικεντρωνόμαστε στους νέους μουσικούς της πόλης. Τέσσερα νέα σχήματα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό μέσω μιας σειράς live streaming συναυλιών στημένων μέσα σε επιλεγμένα στούντιο και εναλλακτικούς χώρους.
Οι συγκεκριμένοι χώροι παρέχουν τον απαραίτητο ήχο/φωτιστικό εξοπλισμό και θα κάνουν τα συγκεκριμένα streaming προσιτά σε πιο νεανικό κοινό, μέσα από την unplugged αισθητική «studio» που παρέχουν.
Στόχος αυτής της ενότητας είναι να δοθεί το βήμα ώστε να παρουσιαστούν νέες δουλειές, δημιουργίες σχημάτων και καλλιτεχνών της πόλης. 20 καλλιτέχνες συμμετέχουν σε αυτή την δεύτερη ενότητα και πάνω από 10 τεχνικοί. Από κάθε συναυλία θα επιλεγεί ένα τραγούδι για το οποίο θα γίνει, την ώρα του live stream, έξτρα βιντεοσκόπηση. Το Κέντρο Πολιτισμού θα κάνει την παραγωγή (μοντάζ/μιξάζ) τεσσάρων video clip, ώστε να μείνει στα σχήματα ένα υψηλής ποιότητας υλικό με το οποίο να συνοδεύεται και να προωθείται η δουλειά τους.

Οργάνωση παραγωγής και σκηνοθετική επιμέλεια: Μαριάννα Αλεξανδρή

Δελτίο Τύπου Πατήστε εδώ

 

19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9μ.μ “Το Σύμπαν του Νίκου Χρηστίδη, με λόγια και με νότες”

23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9μ.μ “τ’ Αδύνατο” της Μαργαρίτας Λιτητάρη

27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9μ.μ “Χαραυγή” του Γιάννη Κουλούσια

31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9μ.μ “This Town” με τους Ta Toy Boy

 

4ο Live streaming αυτής της Ενότητας

«This Town»
Σάββατο 31/10/20 – ώρα: 21:00
Ta Τoy boy

Στις 31 Οκτωβρίου φιλοξενούμε τους Ta Toy Boy  όπου παίζουν ζωντανά κομμάτια από την προηγούμενη τους κυκλοφορία “This Town” (Make Me Happy Records,2019) καθώς και τα Dark Fantasy και Νew Day, Same Life από το καινούριο τους LP που θα κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Συντελεστές:

Γιώργος Μπέγκας – φωνή, πλήκτρα

Ηλίας Σμήλιος – κιθάρα, φωνητικά

Ιωάννης Λιανόπουλος – μπάσο

 

Το 4ο live αυτής της ενότητας είναι αφιερωμένο και στηρίζει  το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ” Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τραπεζικοί λογαριασμοί :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR8901102170000021729630273
ΑΡΙΘ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 217/296302-73

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 2008 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά εμπειρία καρκίνου μαστού, με πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συλλόγου Άλμα Ζωής που εδρεύει στην Αθήνα.
Η μοναδικότητα του Συλλόγου έγκειται στο γεγονός ότι όλα τα μέλη του, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του, αλλά και οι εθελόντριες του είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού.
Στα 12 έτη λειτουργίας του, ο Σύλλογος αριθμεί πάνω από 1200 μέλη. Ο Σύλλογος διαθέτει Εκπαιδευμένες Εθελόντριες , στο σύνολο του πάνω από 50, οι οποίες έχοντας την εμπειρία του καρκίνου του μαστού στηρίζουν δεκάδες γυναίκες καθημερινά που νοσούν.
Το επιστημονικό έργο του Συλλόγου σχεδιάζεται και συντονίζεται από τους ειδικούς επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Συλλόγου και εγκρίνεται από Διεπιστημονική Επιτροπή ενώ ο Σύλλογος διαθέτει Κοινωνική Λειτουργό και Ψυχολόγο στηρίζοντας δωρεάν την ασθενή και την οικογένεια της.

-ΖΩΗΣ-unnamed-1-1

Ημέρα

31/10/2020

Ώρα

21:00
Κατηγορίες

Διοργανωτής

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
+30 2310 602599
kepothe@otenet.gr
https://www.kepo.gr/
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ