20α-ΦΩΤΟ-ΡΙΤΑ-ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

 

Η Ρίτα Αντωνοπούλου δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μιλά γι’ αυτήν, η έως τώρα αξιοζήλευτη πορεία της στο χώρο του εμπνευσμένου ελληνικού τραγουδιού, η συνεργασία της με ιερά τέρατα του χώρου και η αγάπη του κοινού που την ακολουθεί, επιβραβεύοντας κάθε καλλιτεχνικό της εγχείρημα.
Η Ρίτα Αντωνοπούλου είναι μια αληθινά μεγάλη, σύγχρονη ερμηνεύτρια. Διαθέτει σπάνια φωνή και ερμηνεύει με κάθε ίνα του σώματος, δίνοντας μια μοναδική διάσταση πηγαίας θεατρικότητας σε κάθε της εμφάνιση.
Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους συνθέτες και δημιουργούς του ελληνικού τραγουδιού και έχει στο ενεργητικό της πέντε δισκογραφικές δουλειές, καθώς και ένα μεγάλο αριθμό μεμονωμένων τραγουδιών.
Έχει συμμετάσχει σε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις σε όλους τους μεγάλους ιστορικούς χώρους και θέατρα του τόπου (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, Ηρώδειο, Μικρή Επίδαυρος και πολλά άλλα).
Κύριος στόχος της οι ερμηνείες μεγάλων τραγουδιών του ελληνικού και του ξένου ρεπερτορίου με το δικό της πάντα μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο.