-05.12.2021-2

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΙΝΩΝ ΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ, ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ» 1821 – ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΙΝΩΝ
ΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

«ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ, ΣΥΛΛΟΓΑΤΑΙ ΚΑΛΑ»
1821 – ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με μεγάλη χαρά πραγματοποιεί την τελετή βράβευσης και απονομής επαίνων στους νικητές του Ποιητικού Διαγωνισμού «Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» 1821 – Διακόσια χρόνια μετά.

 

Τα Βραβεία του Πρώτου ποιητικού διαγωνισμού, «Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» 1821 – Διακόσια χρόνια μετά, θα απονεμηθούν ως εξής:

1Ο ΒΡΑΒΕΙO: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
2ο ΒΡΑΒΕΙΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
3ο ΒΡΑΒΕΙΟ: ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΒΑΤΖΗΣ

 

Οι ‘Έπαινοι απονέμονται στους παρακάτω νικητές:

ΓΙΩΡΓΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ

ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΑΡΗ

ΣΤΕΛΙΝΑ ΜΠΟΥΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Μετά το τέλος της βράβευσης – απονομής θα ακολουθήσει η παρουσίαση του βιβλίου «Οι εκπαιδευτικοί γράφουν…» από τις Εκδόσεις Γράφημα μία χορηγία του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες τόσο σε όσους συμμετείχαν στον ποιητικό διαγωνισμό όσο και στην κριτική επιτροπή για την αυστηρή και δίκαιη κρίση της.

 

Κυριακή , 5 Δεκεμβρίου 2021
Ώρα 19:00
Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Αμφιθέατρο

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

*Λόγω της αυστηρής τήρησης των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του Covid – 19 η είσοδος θα γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης (τελευταίου εξαμήνου). Θα πραγματοποιείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

-05.12.2021-2