ΑΦΙΣΑ

ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ «ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΝΔΥΜΑ» 27 & 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Μίλτος Πασχαλίδης  «Με επίσημο ένδυμα»

               27 & 28 Νοεμβρίου 

Ώρα: 21:00

στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

 

ΑΦΙΣΑ

 

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει  τον τραγουδοποιό Μίλτο Πασχαλίδη με “Επίσημο Ένδυμα” στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 27 & 28 Νοεμβρίου με την Συμφωνική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης .

 Το «Επίσημο ένδυμα» είναι μια ανατρεπτική καλλιτεχνική πρόταση του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας που συνδυάζει Συμφωνική ορχήστρα με εναλλακτικούς καλλιτέχνες και σκιαγραφεί το καλλιτεχνικό τους πορτραίτο. Παρουσιάστηκε  πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, τον Οκτώβριο του 2019, με πρώτο καλεσμένο τον Σταμάτη Κραουνάκη και δύο χρόνια μετά, το 2021,  το Επίσημο Ένδυμα φόρεσε ο Πάνος Μουζουράκης, χαρίζοντας μας ένα φαντασμαγορικό show.   Το 2022 το Επίσημο Ένδυμα φόρεσε  ο αγαπημένος Νίκος Πορτοκάλογλου με εξαιρετική επιτυχία, ενώ το 2023 με την ανακοίνωση του ονόματος του Αλκίνοου Ιωαννίδη ως Επίσημο Ένδυμα, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης  έγινε sold out, γεγονός που μας υποχρέωσε να προσθέσουμε και δεύτερη παράσταση.

Φέτος το Επίσημο Ένδυμα θα φορέσει  ο Μίλτος Πασχαλίδης, σε δύο παραστάσεις. Ο Μίλτος Πασχαλίδης είναι τραγουδοποιός της έντεχνης και ροκ μουσικής. Έχει αναπτύξει συγγραφικό έργο, ενώ στο ξεκίνημά του υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Χαΐνηδες.

 

Ο αγαπημένος Μίλτος Πασχαλίδης  έρχεται να φορέσει το “Επίσημο Ένδυμα” του Κέντρου Πολιτισμού, σε μια μουσική βραδιά με τα τραγούδια που αγαπάει και τον καθόρισαν ως καλλιτέχνη.

Τις μελωδίες του θα ερμηνεύσει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Συντελεστές:

Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Διεύθυνση ορχήστρας: Τάσος Συμεωνίδης

Τραγούδι: Μίλτος Πασχαλίδης

Ενορχηστρώσεις: Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Γιάννης Μπελώνης, Δημήτρης Οικονομίδης

Παραγωγή- διοργάνωση: Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σε συνεργασία με την Διεύθυνση πολιτισμού και τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης

 

Τιμές εισιτηρίων:

Διακεκριμένη Ζώνη 40 €

Α’ Ζώνη 35 €

B’ Ζώνη 30 €

Γ’ Ζώνη 25 € -Μειωμένο 20€ (Ανέργων, Άνω των 65, Πολυτέκνων, Φοιτητικά)

Θεωρεία Α 40 €

Θεωρεία Β 35€

Θέσεις για αναπηρικά αμαξίδια 20 €

 Εισιτήρια από τη more.com και τα φυσικά σημεία πώλησης: WIND, Public, MediaMarkt

 

Προπώληση εισιτηρίων πατήστε το παρακάτω Link

https://www.more.com/music/miltos-pasxalidis-me-episimo-endyma/?fbclid=IwY2xjawF1qs1leHRuA2FlbQIxMQABHfK-enq85SysnfKHEcgyS3126ubmmkK94LduENdlkG8HrkYKfcjL4CeEyw_aem_TppVAH_9kKhCap2vlBiMig

Σημαντική σημείωση

15 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ , ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΟΜΑΛΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ , ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Ο Μίλτος Πασχαλίδης γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1969 και είναι ένας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους τραγουδιστές και τραγουδοποιούς της ελληνικής έντεχνης και ροκ μουσικής σκηνής.

Από μικρός, αγάπησε τη μουσική, γεγονός που τον οδήγησε στο να σπουδάσει κλασική κιθάρα στο Ελληνικό Ωδείο, με δάσκαλο τον Παναγιώτη Ιωάννου. Φοίτησε στο Τμήμα Μαθηματικών & Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Ηρακλείου Κρήτης και συμμετείχε, σε μεταπτυχιακό επίπεδο, στον κύκλο μαθημάτων φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Ρεθύμνου.

Τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στη μουσική συμμετείχε στο συγκρότημα των Χαΐνηδων, γεγονός που σημάδεψε την μετέπειτα καλλιτεχνική του πορεία. Τα επόμενα χρόνια, έμελλε να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως οι συνθέτες και στιχουργοί Μίκης Θεοδωράκης, Θάνος Μικρούτσικος, Μάνος Ελευθερίου κ.ά., και καλλιτέχνες όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Χάρις Αλεξίου, η Δήμητρα Γαλάνη κ.ά.

Η πρώτη του δουλειά στη δισκογραφία κυκλοφόρησε το 1995 με τίτλο «Παραμύθι με λυπημένο τέλος». Έκτοτε έχει παρουσιάσει περισσότερους από δέκα δίσκους, μεταξύ των οποίων «Οι Βυθισμένες άγκυρες» (2001), «Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος» (2003), «Ψωμί κι εφημερίδα» (2007), «Ξένιος – Η Κρήτη εντός μου» (2010), «Ξένοι σ’ έναν τόπο που αλλάζει» (2012), «Καλοκαίρι στην Αμοργό» (2014), «Περσείδες» (2016), «Τραγούδια που ζούνε λαθραία» (2017), «Στη χώρα των αθώων» (2020), «Δυο Νύχτες στον Σταυρό Του Νότου» (2022) κ.α.

Ως συνθέτης ή στιχουργός, έχει συμμετάσχει σε πλήθος δισκογραφικών δουλειών, όπως το «Παυσίλιπον» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, το «Στη χώρα ασμάτων» της Καλλιόπης Βέττα, το «Του έρωτα και της φυγής» του Δημήτρη Μητροπάνου, το  «Αλλάζει κάθε που βραδυάζει» της Ελένης Τσαλιγοπούλου, το «Τι τα θέλεις» του Δημήτρη Μπάση, το «Της πόλης ξωτικό» του Απόστολου Μπουλασίκη κ.α.

Παράλληλα με τη μουσική του πορεία, έχει ασχοληθεί και με την συγγραφή, έχοντας εκδώσει βιβλία όπως τα «Δύο νύχτες στο Σαράντι» (εκδ. Αλεξάνδρεια, 2010), «Επόπτης» (εκδ. Λιβάνη, 2012, β΄ έκδοση εκδ. Αλεξάνδρεια, 2021), «Αγύριστο κεφάλι : Ο Άλκης Αλκαίος που γνώρισα…» (εκδ. Λιβάνη, 2014, β΄ έκδοση εκδ. Κψμ, 2017), «Ξενοδοχεία» (εκδ. Αλεξάνδρεια, 2022).

 

ΑΦΙΣΑ

logo espa small