ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗ ΒΟΛΕΨΩ 0

ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗ ΒΟΛΕΨΩ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΏΡΑ 19:30

To Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσιάζει την θεατρική παράσταση “Εγώ Ελπίζω να τη βολέψω” του Marcello D’Orta σε θεατρική διασκευή – διδασκαλία του Νικόλα Μαραγκόπουλου από το Εφηβικό Τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου Αντίqρηση σε συνεργασία με το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο “Το Ράφι της Αγάπης”.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Marcelo d’ Orta, δάσκαλος σ’ ένα σχολείο του Αρζάνο της Ιταλίας είχε την ιδέα να συγκεντρώσει και να εκδώσει τις εκθέσεις των μαθητών του. Σ’αυτές, τα παιδιά σχολιάζουν τις οικογένειες τους, τους γύρω τους, την πατρίδα τους αλλά και άλλες χώρες, την Ιστορία, τα Θρησκευτικά, την επικαιρότητα…Τα γραπτά τους γίνονται ένας ολοκάθαρος καθρέφτης για όλον τον κόσμο. Τίποτα δεν ξεφεύγει από την αντίληψη των μικρών μαθητών. Και ο αφελής και ξεκαρδιστικός τρόπος με τον οποίο περιγράφουν ό,τι συμβαίνει γύρω τους, είναι συχνά πιο εύγλωττος και πιο ξεκάθαρος από πολλών μεγάλων. Μία παράσταση για τα παιδιά.

Συμμετέχουν:

Χριστίνα Κοϊνάκη, Μαίρη Κοσμίδου, Περίανδρος Μαλούτας, Ανδριάνα Πάολα Μάντζη

Θεατρική διασκευή -διδασκαλία: Νικόλας Μαραγκόπουλος

Για Περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Η Εκδήλωση αποσκοπεί στη συγκέντρωση νεανικών βιβλίων, παραμυθιών, σχολικών υλικών και παιδικών παιχνιδιών δημιουργικής απασχόλησης, τα οποία θα διατεθούν για τις ανάγκες της Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων “Άρσις”, καθώς και για τη δημιουργία αναγνωστηρίου στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ορφανοτροφείο Βόλου

Αντί Εισιτηρίου θα συλλέγονται μεταχειρισμένα ή καινούργια παιδικά, εφηβικά βιβλία, σχολικά είδη, υλικά ζωγραφικής, παραμύθια, παιδικά παιχνίδια 6 + (τουβλάκια, πλαστικά φρούτα κτλ) ενισχύοντας έτσι τις δράσεις του Σωματείου “Το Ράφι της Αγάπης”.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας ενημερώνουμε ότι στις εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο:

Μία ώρα πριν από την έναρξη κάθε θεατρικής παράστασης δίνεται δελτίο προτεραιότητας.

Μισή ώρα πριν την έναρξη της θεατρικής παράστασης επιτρέπεται η είσοδος του κοινού στο θέατρο.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 1

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

“Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ”

Ετικέτες:

Ημέρα

21/11/2018

Ώρα

19:30

Κόστος

Είσοδος Ελεύθερη

Τοποθεσία

Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέξανδρος”
Πολιτιστικό Κέντρο “Αλέξανδρος”, Εθνικής Αμύνης 1 Θεσσαλονίκη

Διοργανωτής

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
+30 2310 602599
kepothe@otenet.gr
https://www.kepo.gr/